SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Perstorp Bälinge IK

Årsmötet och New Body
2024-03-19 16:55

Som ni vet har vi haft årsmöte i klubben och vi vill informera lite om vad som bestämts.
Förutom de obligatoriska frågorna om Årsberättelsen för 2023 och val av styrelse så bestämdes också efter lång diskussion att behålla medlemsavgifterna på samma nivå, alltså ingen höjning.

Klubben har en mycket omfattande verksamhet som också kostar mycket och vi jobbar hela tiden med att få in pengar. Vill ni veta mera så kontakta gärna oss i styrelsen.

Försäljning av olika produkter ger oss ett bra bidrag men det ska också vara så enkelt som möjligt för våra ledare och medlemmar. Efter att har haft försäljning där vi delat ut till medlemmarna för försäljning har vi nu tagit beslut om att föreningen gemensamt med alla lag i vår ska sälja Newbody Family.

Målet är att vi som förening ska kunna fortsätta att erbjuda möjligheten för alla att kunna fortsätta träna, tävla och ha kul utan att det kostar för mycket.

En del av er har varit med och sålt detta tidigare och det har varit mycket populärt och vad vi förstått har det även varit lättsålda produkter.

Målet är att alla skall sälja minst 10 paket där förtjänsten går till föreningen. Varje paket kostar 120 - 250 kr och förtjänsten är ca 25 % av försäljningspriset.

Så här kommer du igång:

Vi kommer att förmedla länken till er säljportal där ni med en gång registrerar er. När ni gjort detta, kan ni löpande kan lägga in era beställningar och förmedla er personlig webbshoplänk och QR kod. Ni kommer även att få kataloger utdelade.

Säljtips:

Arbetsplatsen - Ta med katalogen och sälj på er arbetsplats, det brukar vara det allra effektivaste sättet att få en bra försäljning. Sälj med hjälp av QR koden på katalogens framsida och maila ut din personliga webblänk till alla på jobbet.

Släkt och vänner - Ring runt eller maila vänner och bekanta, knacka på hos grannarna eller skriv ut din QR kod och dela ut i brevlådan, det brukar också ge bra försäljning. Eller dra nytta av din personliga webblänk som du kan förmedla till alla.

Företag – Kontakta lokala företag, en del produkter passar utmärkt till företagspresenter. Kvittomall finns om de vill ha kvitto på inköpet.

Webbshop – Dela länken till din webbshop via Facebook, Messenger, mail eller sms så dina kunder själva kan beställa de produkter de vill ha.

Tidsplan:

•         Vecka 12             Säljaren får kataloger av säljansvarig och registrerar sig via                                                        föreningens registreringslänk.
•              25 mars               Säljstart! Se ruta med säljtips
•              22 april                Sista försäljningsdagen

  • Vecka 18 Dina varor kommer att hämtas och lämnas ut till alla säljare. Mer info kommer från säljansvarig.

Kör hårt! Om vi alla anstränger oss lite extra kommer vi tjäna ihop mycket pengar!

Hör av er om ni har några frågor😊

 
Våra sponsorer