SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Perstorp Bälinge IK

Äntligen fotbollssommar
2021-06-03 10:40

Äntligen går hälsoläget i samhället på rätt håll och vi se fram emot en fotbollssommar som är så efterlängtad av oss alla.
Det har varit – och är fortfarande-väldigt svårt att hålla alla restriktioner uppdaterade men kubbens funktionärer har verkligen gjort ett bra jobb under senaste året att följa Folkhälsoinstitutets regler.
Nu händer det i alla fall mycket på våra fotbollsplaner, alla flicklag och pojklag är redan i gång med sina matcher och junior och seniorlagen har antingen just spelat eller kommer i gång i helgen.

Herrseniorerna spelade en jämn match i tisdags men fick en knapp förlust, juniorerna har spelat ett par matcher och B-laget ska även komma i gång.
Stora nyheten är ju vårt nya damlag som spelar sin första match nu på lördag.
Håll kolla här på hemsidan i kalendern för att vara uppdaterad.

Det är så himla roligt att se all denna verksamhet spira i Perstorp!

Mera nytt är ju att våra lokaler vid Ugglan håller på att förändras, just nu ser det mest ut som rivning av vår Loppishall i spåren av nya Padel-hallen men det kommer att bli bra.
Vår hall ska byggas om och bli större och innehålla även bollförråd mm.

 

Perstorp 3 juni 2021

 

Sven-Åke Sleth, ordförande


Nyhetsarkiv
Klubbshopen2021-09-02 17:47
Äntligen fotbollssommar2021-06-03 10:40
Tränare sökes!2021-02-15 15:32
 
Våra sponsorer