SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Perstorp Bälinge IK
Fotboll

Nystart för P2014
2024-07-09 18:28

Lite information om vad som händer och kommer att hända inför hösten.

 

Vi har nu blivit färdiga med uppdelningen av laget/lagen. Från och med i höst kommer vi att vara ett lag som är födda 2013 och ett födda 2014.

Vi kommer vara helt separerade, så från hösten är vi nu ett renodlat 2014-lag och detta lag kommer ledas av Jonny D, Fredrik och Daniel S.

 

Vi kommer att göra en nystart och med det vill vi informera om att vi startar upp träningarna måndagen den 5 aug. Hoppas vi alla ses då.

Vi kommer träna måndagar och torsdagar denna höst 17:30-19:00. Tiderna kommer som vanligt läggas ut i SportAdmin.

 

Vi har för avsikt att spela en cup i uppstarten av höstsäsongen och det blir seriespel även denna höst men denna gången i serien för födda 2014. 


Vi kommer tidigt under säsongen kalla till ett spelarmöte. Där vi vill att det ska diskuteras upplägg av träningar, kamratskap, regler osv. Tanken i denna nystart är att vi ledare tillsammans med spelarna ska avgöra hur vi vill att vårat lag ska gå framåt. Vi ska tillsammans med spelarna sätta regler och träningsupplägg. 
Vi vill tillsammans med spelarna skapa en plats för kamratskap, välmående, engagemang och glädje. 


Efter detta möte kommer vi att kalla till ett föräldramöte. Där kommer vi informera om vad vi ledare och spelare har kommit fram till. Vilka krav och regler vi ska ha på varandra. Vi kommer informera om hur vi ser på framtiden och vad vi alla kan göra för att skapa en trygg och bra miljö för våra barn.

 

Nu skapar vi tillsammans ett välfungerande och roligt Team 14.


Hoppas ni alla vill vara med på denna resan såväl spelare, ledare och föräldrar.

 

Vi ses i höst


Nyhetsarkiv
Nystart för P20142024-07-09 18:28
 
Våra sponsorer