Fotboll
Dam Senior - Tillsammans är vi starka!

Nagelbitande bortavinst !
2021-06-30 22:43

I ett regnigt Hjärnarp blev det seger igen! Efter en bra start med 2-1 ledning så böljade chanserna fram och tillbaka och PBIK föll in i deras spel. I andra halvlek tryckte tjejerna gasen i botten och med 20 kvar och 5-3 underläge lyckades till slut vinsten bärgas 5-6

Tränaren har ordet ;

Tycker vi gör en mindre bra match i 65 min, sen visar vi karaktär sista 25 minuterna där vi tar tag i det och spelar så som vi vet att vi kan och ska spela.

Tycker Alva gör en riktigt bra match åter igen, hon skapar mycket med sin snabbhet och styrka och är ett hot hela tiden för motståndarna,  vill också dela ut ett extra plus till vår lagkapten Emilia Åberg på mittfältet som driver på laget på ett fantastiskt sätt med sin inställning.

Skönt vi kunde vända matchen och ta med oss tre pinnar hem.

Alva Johansson Olofsson fortsätter att vara stekhet med 5 mål och bud på fler !